دندانپزشکی

برند ایمپلنت evidence (اویدنس ایمپلنت)

برند ایمپلنت اویدنس

همه چیز درباره برند ایمپلنتEvidence

شما به عنوان یک دندانپزشک، تا چه حد با برند ایمپلنت evidence آشنایی دارید؟ افراد ممکن است به دلایل مختلفی مانند: ضربه، پوسیدگی و…نیازبهایمپلنتوکاشتدندانداشتهباشند. ایمپلنت evidence به عنوان یک روش درمانی مؤثر، کمک می‌کند تا فرد لبخند زیباتری داشته باشد. در ادامه مقاله، به مشخصات و ویژگی‌های برند ایمپلنت evidence پرداخته می‌شود.

برند ایمپلنت evidence

برند ایمپلنت evidence، فعالیت خود را در راستای تولید محصولات و تجهیرات دندان‌پزشکی، در سال 2004 شروع کرد. تولیدات شرکت کره‌ای-آمریکایی اِویدنس، به طور رسمی از سال 2006 و به واسطه صادرات محصولات، وارد بازار جهانی شد.

این شرکت در حال حاضر دارای 18 نمایندگی فعال در سراسر دنیاست. کشورهای آمریکا، کانادا، چندین کشور اروپایی و ایران، نمایندگی محصولات شرکت evidence را بر عهده دارند. این شرکت با تولید محصولات پیشرفته، به‌روز، با کیفیت، با قیمت‌های مناسب‌ و از همه مهم‌تر درصد موفقیت بالا در عمل کاشت ایمپلنت، توانسته است جای خود را در میان انواع برندهای ایمپلنت در بازارهای جهانی باز کند و به همین دلیل است که این محصول در داخل ایران هم طرفداران زیادی را پیدا کرده است.

ایمپلنت evidence

ایمپلنت evidence، از نظر قیمت و کیفیت مواد به کار رفته در تولید آن، در بسیاری از مراکز کاشت ایمپلنت در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد و دارای سطح رضایت‌مندی بالایی است. کاشت ایمپلنت، یک روش درمانی کم‌عارضه و مطمئن برای افرادی است که یک دندان، چند دندان یا حتی همه دندان‌های خود را از دست داده‌اند. مهم‌ترین بخش ایمپلنت evidence، فیکسچر آن است. همان‌طور که دندان طبیعی با استفاده از ریشه دندان، درون فک محکم شده است، ایمپلنت نیز به کمک فیکسچر یا پیچی از جنس تیتانیوم درون فک محکم می‌شود. پیچ تیتانیومی، در استخوان فک ادغام می‌شود و به مرور مانند بخشی از استخوان طبیعی فک عمل می‌کند.

اجزای مختلف ایمپلنت evidence

  • 1. پیچ یا فیکسچر ایمپلنت. مهم‌ترین قسمت ایمپلنت که در داخل استخوان قرار داده می‌شود و نقش ریشه دندان را بر عهده دارد. قیمت ایمپلنت، با توجه به جنس و کشور سازنده ایمپلنت تعیین می‌شود. قیمت ایمپلنت evidence، با توجه به برابری کیفیت آن نسبت به ایمپلنت‌های آلمانی، آمریکایی و سوئیسی بسیار کمتر و مقرون‌به‌صرفه‌تر است.
    پیچ ایمپلنت evidence از جنس تیتانیوم است. به هر میزان که خلوص فلز تیتانیوم آن بیشتر باشد، به دلیل سازگاری با بدن انسان، در مدت زمان کمتری به استخوان فک جوش می‌خورد و روند بهبودی سریع‌تر است.
    ایمپلنت evidence، دارای طول عمر بالایی است و در برابر تغییرات فشار و دما مقاوم است. اگر نکات گفته شده توسط دندانپزشک را برای نگهداری از ایمپلنت، به درستی انجام دهید، می‌توانید تا آخر عمر از آنها استفاده کنید.
  • 2. اباتمنت یا پایه evidence. فیکسچر یا پیچ ایمپلنت، زیر لثه و در داخل استخوان کاشته می شود. اما برای نصب روکش دندان، باید بخشی وجود داشته باشد که این بخش اباتمنت یا پایه نام دارد. اباتمنت، مانند یک پیچ کوچک داخل فیکسچر ایمپلنت قرار داده می‌شود تا روکش بر روی آن سوار شود. کار اباتمنت، حمایت از روکش دندان است. اباتمنت، یا به صورت پیچ و یا با استفاده از چسب مخصوص، به ایمپلنت evidence اتصال پیدا می‌کند.
    اباتمنت، زمانی روی فیکسچر ایمپلنت قرار داده می‌شود که پایه به طور کامل به استخوان فک جوش خورده باشد.
  • 3. تاج پروتزی ایمپلنت یا روکش ایمپلنت evidence. از نظر رنگ و مدل، درست مشابه دندان طبیعی فرد ساخته می‌شود تا با سایر دندان‌ها یکسان باشد. جنس مناسب روکش دندان، پرسلن تمام سرامیکی است که در برابر دما و فشار، مقاومت بالایی دارد. جنس برخی دیگر از روکش‌های دندان، ترکیب فلز و سرامیک است که از نظر قیمت و مقاومت، متفاوت از روکش‌های پرسلن تمام سرامیکی است.
  • روش کاشت ایمپلنت evidence

    برای کاشت ایمپلنت evidence،3 روش داریم که هر کدام از آنها برای شرایط خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرد. متخصص ایمپلنت، با توجه به سلامت دندان، لثه و وضعیت استخوان فرد، روش مناسب را به او پیشنهاد می‌دهد. در ادامه مطلب 3 روش کاشت ایمپلنت، شرح داده می‌شود.

  • • کاشت ایمپلنت evidence به صورت فوری. در این روش، پس از کشیدن دندان آسیب‌دیده و پوسیده، حفره‌ای به قطر پیچ ایمپلنت، درون استخوان ایجاد شده و پیچ ایمپلنت درون آن قرار داده می‌شود. این روش مناسب افرادی است که عفونت لثه نداشته باشند و دارای استخوان‌هایی سالم با تراکم بالا باشند. در غیراین‌صورت، ایمپلنت، درون فک جابه‌جا شده و از جای خود کنده می‌شود. ایمپلنت فوری، در یک جلسه انجام می‌شود.
  • • کاشت ایمپلنت evidence به صورت یک‌مرحله‌ای. در این روش، ابتدا شرایط لثه و استخوان بیمار مورد بررسی قرار می‌گیرد. سپس، حفره‌ای به اندازه قطر پیچ ایمپلنت در استخوان ایجاد شده و پیچ درون استخوان قرار داده می‌شود. تمامی کارهای مربوط به کاشت ایمپلنت evidence در یک جلسه انجام شده و لثه به دور فیکسچر ایمپلنت بخیه زده می‌شود و اباتمنت روی فیکسچر نصب می‌شود. این روش نیازی به جراحی لثه ندارد و در همان مرحله، قسمت بالایی ایمپلنت بیرون از لثه قرار داده می‌شود. اگر دندان آسیب‌دیده از دندان‌های جلویی باشد، روکشی موقت برای حفظ ظاهر دندان‌ها، روی آنها قرار می‌گیرد. سپس از دندان‌ها قالب‌گیری شده و پس از آماده شدن روکش، به کمک چسب یا پیچ، روی اباتمنت نصب می‌شود.
  • • کاشت ایمپلنت evidence به صورت دو مرحله‌ای.در این روش، در جلسه اول، پس از بررسی شرایط استخوان و لثه، ابتدا بر روی لثه برشی ایجاد شده، استخوان برای قرار دادن پیچ ایمپلنت آماده و فیکسچر، داخل استخوان کاشته می‌شود. سپس دندانپزشک به گونه‌ای که فیکسچر مشخص نباشد، آن را بخیه می‌زند.(درصورت وجود تحلیل شدید استخوان فک در این مرحله صرفا پیوند استخوان انجام میشود) پس از جوش خوردن فیکسچر با استخوان، مجدداً لثه برش می‌خورد تا پایه یا اباتمنت، بر روی آن نصب می‌شود. این روش به دلیل جراحی لثه، کمی طولانی‌تر از روش یک‌مرحله‌ای است. اگر استخوان بیمار تراکم لازم برای نصب پیچ ایمپلنت را نداشته باشد و استخوان تحلیل رفته باشد، باید استخوان به کمک پیوند استخوان تقویت یابد تا برای قرارگیری پیچ ایمپلنت شرایط لازم را داشته باشد که بتواند از آن حمایت کند.
  • بهترین زمان کاشت ایمپلنت evidence

    بهترین و مناسب‌ترین زمان برای کاشت ایمپلنت، بلافاصله پس از کشیدن دندان است، زیرا بافت ناحیه استخوانی تازه است و روند ترمیم و درمان لثه جراحی شده، نسبت به زمانی که بیمار نیاز به عمل پیوند استخوان داشته باشد، کوتاه‌تر است. عواملی که بر قیمت ایمپلنت evidence اثرگذار است مهم‌ترین عوامل مؤثر بر فیمت ایمپلنت evidence بدین شرح است:

  • • جنس استفاده شده در روکش ایمپلنت
  • • نوع جراحی و روش اتخاذ شده برای کاشت ایمپلنت
  • • درمان‌ها و اقدامات جانبی مورد نیاز
  • • مهارت و تخصص دندانپزشک
  • جمع بندی

    زمانی که به هر دلیلی یک یا چندین مورد از دندان‌های شما آسیب دید، باید برای جلوگیری از خرابی و از بین رفتن سایر دندان‌ها، به دنبال جایگزین برای آنها باشید. ایمپلنت evidence، به دلیل کیفیت و قیمت مناسب، جایگزینی عالی برای جای خالی دندان‌ها محسوب می‌شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *